Stress fri

Nedsæt dit stressniveau med en massagestol

Er du den type menneske, som har en rigtig travl hverdag, hvor der er fuld fart over feltet på arbejdet og på hjemmefronten? Og samtidig er du måske ikke den bedste til at koble fra, når du har fri, så mobilen konstant er tændt? Så skal du virkelig læse med i dette indlæg. Her fortæller vi nærmere om hvorfor du bør overveje at investere i en massagestol. Det er der nemlig mange gode grunde til.

Kobl af med en god massage

Efter en travl hverdag er det sundt for kroppen og hovedet at koble af. Med en massagestol i dit hjem kan du, når du vil, sætte dig og få massage og koble af fra. Det giver dig ro til hovedet, og du får samtidig lindret spændinger og smerter i musklerne. Med en massagestol kan du selv styre niveauet på massagen, så hvis du er meget stiv og øm i kroppen, har du mulighed for at skrue op for styrken. På den måde vil du få dine muskler til at slappe af og minimere ømheden.

Derudover er det dokumenteret, at massagestole har en minimerende effekt på stress, da massagen fra stolen formindsker stress hormonet cortisol. Dette er yderst behjælpeligt, da stress er en helt forfærdelig ting at havne i.

Gør det nemt og fleksibelt at få massage

Med en massagestol gør du det nemt for dig selv at få massage lige når du vil. I stedet for at skulle booke dyre massørtider hos professionelle massører, så har du en stol til rådighed hjemme i dit eget hjem. Spar tiden med transport, dyre timepriser og brug mere tid derhjemme med din familie imens du slapper af. Går du til sport i din fritid, er en massagestol også yderst attraktiv. Den er god at restituere i, så din krop og dine muskler er klar til endnu en dag.

Massagestole til virksomheder

Det er også blevet mere og mere normalt, at ansatte i store firmaer får frihed under ansvar. De har lov til at tage flere pauser i løbet af arbejdsdagen, og flere og flere virksomheder investerer i massagestole til deres ansattes pauser. Det kan være med til at øge effektiviteten på arbejdspladsen, da der er mulighed for at tage en 5-10 minutters pause i en sådan stol. Det gør noget ved kroppen, og er med til at rydde hovedet for dumme tanker. Så er du virksomhedsejer, og vil tilbyde dine ansatte nogle gode små pauser i massagestole, så bør du klart overveje at investere i en.