Hvad kan vægtveste?

De bliver hyppigere og hyppigere i gadebilledet for løbere. De små, tætsiddende veste med vægt på. Men hvad kan de egentlig og er de besværet værd? Det er det, vi forsøger at kigge nærmere på i artiklen her. For vægtveste ser ikke ud til at være et skud i tågen eller en forbigående dille. Tværtimod kan vesten være med til at optimere dit løb og din udholdenhed.

Hvad er en vægtvest

Først og fremmest, så skal vi lige have slået fast, hvad en vægtvest egentlig er. Det er nemlig en solid vest, der skal sidde tæt på din krop, og så kan være med til at øge vægten, som du træner med. Det er altså en ekstra træningsvægt, når du bruger din krop. En vægtvest til løb er rigtigt god, fordi den er med til at fordele vægten ligeligt på overkroppen, hvilket er med til at sikre en god bevægelsesfrihed og balance modsat en tung rygsæk eller bælte. En vægtvest åbnes og lukkes typisk foran, så den er nem at tage af og på. Slutteligt er vægtveste lavet således, at de skal være meget åndbare. På den måde får man den bedste træning ud af det.

Løb med vægtvest

Ved at øge din samlede kropsvægt, når du tager en vægtvest på, kan du maksimere dit udbytte af din træning. Det betyder nemlig, at du får større muskler, da vægten under din træning er øget, og du derfor bliver presset mere. Desuden styrker du også din udholdenhed. Det kan gøres supernemt ved gradvist at komme mere vægt på din træningsvest, så du bliver vant til en tung og hård træning. Desuden kan det øge din motivation, fordi du i højere grad bliver udfordret. Det skyldes, at når du har vænnet dig til ét vægttrin, så er det supernemt at montere det næste.

Den bedste vægtvest

På markedet er der lige nu den ufravigeligt bedste vestproducent, og det er Kinetik. Deres vest er helt fænomenal, og så er den fremstillet med tanke på, at den skal være god at have på ved løb. Det er desuden en vest, hvor det er utroligt nemt at af- og påmontere vægtklodserne, så du kan justere din træning efter dit behov. Hvis du vil vide mere om Kinetiks egen vest, så kan du læse meget mere på deres hjemmeside. Her har de også samlet gode råd og vejledning til brug af deres vægtvest, så du kan komme i gang med stor ekspertise. Besøg KINETIK her og bliv meget klogere på din kommende vægtvest.